Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis

Cauta Film:

miercuri, 25 august 2010

Trailer la 127 Hours!


egizorul Danny Boyle a pus mâna pe un nou subiect trăsnet, iar trailerul de mai jos dovedeşte că regizorul câştigător de Oscar pentru Slumdog Millionaire a ştiut foarte bine ce să facă cu impresionanta poveste a alpinistului Aron Ralston.

27 Hours va spune povestea alpinistului Aron Ralston, care a trebuit să-şi amputeze propriul braţ pentru a se elibera de sub un bolovan după aproape cinci zile de captivitate.

Poţi vedea mai jos cum a ales Boyle să filmeze povestea lui Ralston şi, dacă credeai că aceasta nu poate fi interesantă din punct de vedere vizual (până la urmă e vorba de un om care stă timp de cinci zile ţintuit într-o crevasă), trailerul sugerează că descrierea făcută de Boyle proiectului, "un film de acţiune cu un om care nu se poate mişca", este extrem de corectă.

127 Hours va fi prezentat în premieră mondială în închiderea festivalului de film de la Londra, iar premiera americană are loc pe 5 noiembrie 2010, numai bine ca Francă să rămână proaspăt în atenţia membrilor Academiei Americane de Film, organizatoarea Oscarurilor.

Deocamdată niciun distribuitor din România nu a achiziţionat filmul.

Ce crezi despre trailer?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis