Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis

Cauta Film:

vineri, 20 august 2010

Josh Holloway, detectiv pe micul ecran?


Se pare că aşa-zisele flashback-uri cu personajul Sawyer din serialul Lost i-au purtat noroc actorului Josh Holloway: acesta este în vizor pentru a interpreta rolul principal dintr-un serial poliţist produs de NBC.

Este vorba de un remake al popularului serial (lansat în 1974, acesta este încă difuzat de diverse televiziuni din lume) The Rockford Files. Protagonistul este Jim Rockford, un detectiv particular plin de iniţiativă care se trezeşte implicat într-o mulţime de cazuri "imposibil" de rezolvat.

NBC a realizat un episod pilot la începutul anului, cu Dermot Mulroney în rolul principal, dar a ales să nu transforme episodul într-un serial. Cu toate acestea, planurile de a-l resuscita pe Rockford nu au picat, iar acum Holloway are toate şansele să ajungă să-l intepreteze pe detectiv.

În acest moment toată povestea (comentată de Entertainment Weekly) este etichetată drept zvon, în sensul că niciuna din părţile implicate nu recunoaşte cât de avansate sunt tratativele dintre NBC şi Holloway.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis