Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis

Cauta Film:

vineri, 20 august 2010

Furry Vengeance (2010)



Regia
Roger Kumble

Cu
Brendan Fraser

Gen film
o Comedie
o Familie

Durata
92 minute

Premiera in Romania
2010

Sinopsis Furry Vengeance


Ambiţiosul dezvoltator imobiliar Dan Sanders se mută din Illinois în Oregon împreună cu soţia lui, Tammy, şi fiul lor, Tyler, pentru a coordona şi supraveghea lucrările de construcţie a unui ansamblu de locuinţe într-o regiune rurală de o frumuseţe sălbatică. Întrucât lucrările ameninţă habitatul animalelor mari şi mici din pădure, un grup inedit de sconcşi, veveriţe, şoricei, bursuci, ratoni, urşi şi păsări decide să obstrucţioneze cu orice preţ activitatea dezvoltatorului şi să îi predea acestuia

Ambiţiosul dezvoltator imobiliar Dan Sanders se mută din Illinois în Oregon împreună cu soţia lui, Tammy, şi fiul lor, Tyler, pentru a coordona şi supraveghea lucrările de construcţie a unui ansamblu de locuinţe într-o regiune rurală de o frumuseţe sălbatică. Întrucât lucrările ameninţă habitatul animalelor mari şi mici din pădure, un grup inedit de sconcşi, veveriţe, şoricei, bursuci, ratoni, urşi şi păsări decide să obstrucţioneze cu orice preţ activitatea dezvoltatorului şi să îi predea acestuia o lecţie despre consecinţele dramatice ale intervenţiei omului în natură.

Transformând întreaga zonă într-un câmp de luptă de proporţii epice, animalele furioase atacă cu bolovani maşina de teren a lui Dan Sanders, îl îndeasă pe bărbat într-o cabină de toaletă ecologică şi îl urcă într-un copac, îl împroaşcă cu găinaţ de pasăre, îi perforează cutiile cu lapte pentru micul-dejun sau îi retează frânele de la jeep. Dornice să protejeze mediul înconjurător, animalele conduse de către un raton extrem de inteligent îl învaţă pe Dan Sanders despre importanţa conservării naturii.


Trailer Furry Vengeance (2010)





Vezi filmul aici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis