Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis

Cauta Film:

joi, 12 august 2010

Paramount face Last Man Standing !



Studiourile Paramount au achiziţionat drepturile pentru Last Man Standing, un roman grafic care se va lansa luna viitoare în Statele Unite şi care deja a stârnit reacţii pozitive din partea fanilor genului.

Grafica spectaculoasă şi zvonul că WETA, compania de efecte speciale din spatele trilogiei Stăpânul inelelor şi al lui District 9, s-ar putea ocupa de acest nou proiect plin de supereroi cu caracteristici fizice ieşite din comun, au provocat şi interesul cinefililor.

Romanul spune povestea lui Gabriel, ultimul (de unde şi titlul) Paladin, un războinic cu puteri supranaturale creat special pentru a proteja, într-un univers foarte diferit de al nostru, America şi poporul ei. Apreciat de cei mai mulţi dintre oameni, lui Gabriel i se înscenează o crimă de către grupul terorist Pandemonium şi sfârşeşte într-o oribilă închisoare alături de răufăcătorii pe care el însuşi i-a trimis acolo. Nouă ani de tortură şi agonie îl vor face pe erou să evadeze de închisoare şi să încerce să afle motivul înscenării sale. El va mai avea parte de o nouă provocare: îşi dă seama că este pe moarte şi că sfârşitul nu se va lăsa aşteptat prea mult.

Acum nu se ştie nimic despre cine l-ar putea interpreta pe Gabriel şi oponenţii săi sau despre data începerii filmărilor.

Poţi vedea în galeria acestui articol mai multe artworks din romanul grafic.

Mai multe imagini :






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis