Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis

Cauta Film:

joi, 12 august 2010

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)



Regia
Chris Columbus

Cu
Logan Lerman

Gen film
o Aventuri
o Fantastic

Durata
120 minute

Premiera in Romania
12.02.2010

Sinopsis Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
PercyJackson_Intl_TVspot_TIPJL_9022A_brdbnd

Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

Percy Jackson & Oplimpienii:…
citeşte
PercyJackson_Intl_TVspot_TIPJL_9022A_brdbnd

Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

Percy Jackson & Oplimpienii: Hoţul Fulgerului (cunoscut ca Percy Jackson & Hoţul Fulgerului) este un film produs de Chris Columbus. Filmul este o adaptare a The Lightning Thief, primul roman din seria Percy Jackson & The Olympians de Rick Riordan. Starul filmui, Logan Lerman, e personajul principal Percy Jackson alături de actorii Jake Abel, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Sean Bean şi Pierce Brosnan. A apărut în cinematografe din 12 Februarie 2010.

Desfăşurare

În vârful Empire State Building, Poseidon (Kevin McKidd) se întâlneşte cu fratele său, Zeus (Sean Bean). Motivul întâlniri: Fulgerul (cea mai puternică armată creată vreodată) dispăruse. Zeus îl învinovăţeşte pe fiul fratelui sau, Percy, că ar fi furat Fulgerul. Zeus îi dă 14 zile (până la solstiţiu) să returneze Fulgerul sau va fi război.

În timpul unei excursii la muzeul de artă greacă şi romană, tânărul Percy Jackson (Logan Lerman), este surprins de o Furie, Doamna Dodds, care îl atacă pentru a recupera Fulgerul care crede că este la el. Percy este salvat la timp de profesorul său de latină, Domnul Brunner (Pierce Brosnan). Domnul Brunner îi dă lui Percy un stilou şi îi explică că este o armă foarte puternică. La instrucţiunile profesorului, cel mai bun prieten a lui Percy, Grover (Brandon T. Jackson), îl duce pe tânărul Percy spre Tabăra Half-Blood (o tabără de semizei), împreună cu mama sa, Sally Jackson (Catherine Keener). În timpul călătoriei, ei sunt atacaţi de un Minotaur. Deşi Percy şi Grover, care se află că este un satyr, ajung în tabără, protecţia de la intrare nu îi permite mamei lui Percy să intre în tabără; este capturată de Minotaur. Percy învinge Minotaurul cu stiloul (sabie Riptide) şi ucide creatura.

Percy află că Domnul Brunner este de fapt centaurul Chiron (creatură mitologică), iar tatăl său este Poseidon. Deasemenea, Percy îl întâlneşte Luke Castellan (Jake Abel), fiul lui Hermes şi şeful taberei, şi Annabeth Chase (Alexandra Daddario), fiica Atenei. În tabără, Percy află că are abilitatea de a controla forţa apei.

Mai târziu, zeul Hades apare şi îi propune lui Percy un schimb: Fulgerul pentru mama sa. Chiron îl instruieşte pe tânărul semizeu să nu facă târgul şi să meargă în Olimp pentru îl convinge pe Zeus de nevinovăţia sa. Percy hotărăşte să plece în Infern pentru al convinge pe Hades că nu el a furat Fulgerul. Grover şi Annabeth hotărăsc să-l însoţească. Luke îl ajută pe Percy, dându-i un puternic scut, o pereche de papuci zburători şi o hartă către perlele Persefonei (Rosario Dawson) pentru a ieşi din Infern.

La Garden Emporium, cei trei sunt atacaţi de Medusa (Uma Thurman), o decapitează şi iau prima perlă. De asemenea, îi iau şi capul pe care îl folosesc cu succes împotriva Hidrei care îi atacă în Parthenon (replica din Nashville, Tennessee). Acolo găsesc cea de-a doua perlă. Găsesc a treia perlă în Lotus Hotel and Casino (în Las Vegas, Nevada). După ce părăsesc Las Vegas, harta dezvăluie intrarea în Infern: Hollywood, sub însemnul hollywoodian.

Cei trei intră în Infern şi traversează Râul Styx. După ce sunt duşi la Hades, Percy încearcă să explice că nu el a furat Fulgerul; îşi scapă scutul, iar Hades observă că în interiorul lui se află Fulgerul. Persefona îl distrage, îi ia fulgerul şi îl atacă. Percy, Annabeth şi Sally scapă din Infern, dar sunt nevoiţi să îl lase pe Grover în urmă, în "grija" Persefonei, deoarece au doar trei perle. Sunt transportaţi la Empire State Building - intrarea în Olimp. Percy este nevoit să se confrunte cu Luke, care se dezvăluie ca fiind hoţul Fulgerului. Îşi exprimă opinia că generaţia sa ar trebui să conducă Olimpul, crezând că cei trei nu vor scăpa din Infern în viaţă . După ce Percy îşi foloseşte puterile pentru "a-l rezolva" pe Luke (Luke nu moare, continuând să fie antagonistul seriei), Percy ajunge în Olimp, unde returnează Fulgerul şi dezvăluie adevărul despre Luke. Percy îl roagă de asemenea pe Zeus să îl elibereze pe Grover din Infern; Zeus e de acord. Poseidon îi explică lui Percy motivul pentru care l-a părăsit când avea 7 luni: o lege prin care zeii nu pot avea contact fizic cu fii lor, motivul: îşi neglijau responsabilităţile. Percy se întoarce în Tabăra Half-Blood, unde îşi continuă antrenamentul alături de Annabeth şi Grover.

După generic urmează o scenă care o înfăţişază pe Sally forţăndu-l pe Gabe, tatăl vitreg a lui Percy, să părăsească apartamentul. El citeşte o notiţă de pe frigider prin care Percy spune mamei sale să nu desfacă frigiderul. Gabe distruge încuietoarea: în faţa lui... capul Medusei; Gabe împietreşte pe loc.


Trailer Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)



Vezi filmul aici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis