Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis

Cauta Film:

sâmbătă, 31 iulie 2010

Final Destination (2009)


Regia
David R. Ellis

Cu
Shantel VanSanten, Bobby Campo, Mykelti Williamson

Gen film
Horror

Thriller
Durata
82 minute

Sinopsis Final Destination:
Nick O’Bannon (Bobby Campo) are o premoniţie îngrozitoare în legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de distracţie la curse, în care o succesiune ciudată de evenimente declanşează o avalanşă de accidente cu maşini zdrobite şi rămăşiţe de automobile care zboară peste spectatori în tribune, ucigându-i prietenii şi dislocând un planşeu care se prăbuşeşte asupra sa. Când îşi revine din groaznicul coşmar, Nick intră în panică şi o convinge pe iubita lui, Lori (Shantel VanSanten), şi pe prietenii lor, Janet (Haley Webb) şi Hunt (Nick Zano), să fugă…scăpând de moarte doar cu câteva secunde înainte ca îngrozitorul coşmar să devină realitate.

Crezând că au păcălit moartea, grupul de prieteni speră într-o îmblânzire a sorţii, dar din păcate pentru Nick şi Lori, acesta e doar începutul. În timp ce premoniţiile lui continuă, iar supravieţuitorii dezastrului încep să moară unul câte unul—în condiţii sinistre—Nick trebuie să găsească o cale de scăpare din ghearele morţii, înainte ca el însuşi să ajungă la destinaţia finală.

Este filmul cel mai recent din seria de mare succes “Final Destination”, prima versiune în format 3D, care îi va purta pe fani într-o cursă a groazei.

“Destinaţie finală” este regizat de David R. Ellis după un scenariu de Eric Bress. În film joacă Bobby Campo, Shantel VanSanten, Nick Zano, Haley Webb şi Mykelti Williamson. Filmul este produs de Craig Perry şi Warren Zide, iar producătorii executivi sunt Richard Brener, Walter Hamada şi Sheila Hanahan Taylor. Art Schaefer este co-producător, iar Tawny Ellis-Lehman este producător asociat.

Din echipa de creaţie fac parte directorul de imagine Glen MacPherson, scenograful Jaymes Hinkle, editorul Mark Stevens, designerul de costume Claire Breaux şi compozitorul Brian Tyler.
New Line Cinema prezintă o producţie Practical Pictures/Parallel Zide Production, un film în regia lui David R. Ellis, “Destinaţie finală.” Filmul va fi difuzat de Warner Bros. Pictures pe plan naţional şi internaţional, în teritoriile selectate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trailere Filme Online, Filme Noi, Filme 2010, Filme bune, Filme 2009, Trailere Online, Trailere Gratis